Missie & Visie

missie-visie

ViveleDon ontwikkelt en levert exclusieve, creatieve en originele geschenken aan het bedrijfsleven in Nederland en daarbuiten. Voor de Nederlandse en Belgische markt zijn we distributeur van een aantal producten, voornamelijk gericht op de bloemenmarkt. Met onze webshops bedienen we naast de zakelijke markt ook particuliere klanten. Creativiteit en snel kunnen schakelen staan hierbij centraal.

Missie

Onze zakelijke klanten kunnen bij ons altijd terecht voor een passend geschenk, geschikt voor elke speciale gelegenheid. We zijn uiterst gedreven om alle relatiegeschenken tegen concurrerende prijzen te kunnen leveren en steeds weer vernieuwende mogelijkheden te presenteren.

Een geschenk moet indruk maken. Onze opdracht is pas geslaagd als het geschenk met waardering is ontvangen.

Visie

Door voortdurend te blijven vernieuwen, streven we ernaar om een volledig assortiment geschenken te kunnen aanbieden. Ons doel is om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen binnen ons vakgebied en daardoor ook de allernieuwste mogelijkheden op het gebied van maatwerk te kunnen verzorgen.

Een passend geschenk verzinnen en het op tijd in huis hebben voor het moment dat u het wilt geven, kan soms een uitdaging zijn. Wij zijn ons hiervan bewust en doen ons uiterste best voor een leveringsgarantie, zodat u niet met lege handen komt te staan op het moment van uitreiken. Om u goed van dienst te kunnen zijn, spannen wij ons in om samenwerkingsverbanden aan te gaan met eersteklas kunstenaars en designers en kwalitatief hoogstaande productiebedrijven.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

ViveleDon vindt het belangrijk om als organisatie het milieu zo min mogelijk te belasten. Dit doen wij bijvoorbeeld door het gebruik van papier zoveel mogelijk te beperken. Documentatie, orderbevestigingen en facturen ontvangt u van ons dan ook via e-mail.

Daarnaast zorgen we voor een milieuvriendelijke verwerking van afvalstromen en beperken we het aantal gereden kilometers door ons transport efficiënt te plannen. Voor het inpakken van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken werken wij samen met Drechtwerk in Dordrecht, een sociale werkplaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We sponsoren lokale initiatieven en doneren aan goede doelen.

Heeft u vragen over onze missie & visie? Laat het ons gerust even weten.

Referenties