Nieuws

Het laatste nieuws van ViveleDon

Nieuwe medewerksterNieuwe medewerkster

Sinds 1 juli 2016 versterkt Lisette van der Kuij ons binnendienst team. Zij zal extra support zijn voor de accountmanagers, zodat we u nog beter en sneller van dienst kunnen zijn. Lisette is niet onbekend met relatiegeschenken, van 1998 tot en 2003 heeft ze eerder gewerkt in deze branche en wilde graag weer in deze creatieve business aan de slag. Ze kijkt er naar uit om u van dienst te kunnen zijn en met u mee te denken over het passend geschenk.

U kunt haar bereiken per mail lisette@viveledon.com of telefoon 078 360 4009.

 

SlapSee ZonnebrilExclusief In Nederland en België: SlapSee zonnebril, de bril die je nooit kwijt raakt!!

Voor deze zomer hebben we een bijzonder leuke gadget gevonden: een opvouwbare zonnebril. De brillenpoten van de SlapSee brillenpoten zijn van een speciale kunststof en klemmen zich eenvoudig tegen het hoofd, maar zijn ook opvouwbaar. Opgevouwen is deze zonnebril slechts een klein pakketje. Ideaal voor tijdens het sporten, autorijden en andere buitenactiviteiten. 

Lees verder

 

Nieuwe PromoshopNieuwe Promotionele webshop online...

Een groot deel van ons assortiment promotionele artikelen is nu ook online te bekijken. U hoeft niet langer per brochure het aanbod te bekijken maar heeft per productcategorie direct inzicht in de beschikbare producten van verschillende fabrikanten.

Lees verder

 

Referenties