Geschenken

ViveleDon levert originele relatiegeschenken en verzorgt promotionele concepten, denk bijvoorbeeld aan beursgeschenken, kleding of gepersonaliseerde gadgets. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreide collectie luxe relatiegeschenken en kunt u zelf uw kerstpakketten bij ons samenstellen.

Als totaalleverancier helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

U bent van harte welkom in onze showroom in Papendrecht waar wij u meer kunnen laten zien en ervaren. Hieronder ziet u alvast wat voorbeelden. Wilt u liever bezoek op uw eigen locatie? Bel ons voor het maken van een afspraak, wij komen graag bij u langs.

Bent u op zoek naar iets bijzonders of moet uw relatiegeschenk echt uniek zijn? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over kunst op maat. Wij ontwerpen en produceren exclusieve kunstgeschenken en vertellen u daar graag meer over!

Meer over geschenken:

Kent u de kracht van een relatiegeschenk? Uit onderzoek blijkt dat een relatiegeschenk een bijzonder effectief marketinginstrument is. Klanten en prospects blijken vaker zaken te doen met een bedrijf na ontvangst van een relatiegeschenk. De naam van het bedrijf of merk wordt onthouden door de ontvanger, vooral als deze door gebruik van het relatiegeschenk nog regelmatig onder de aandacht komt. Kortom, een relatiegeschenk is niet alleen leuk om te geven en om te krijgen maar werkt ook  verkoopbevorderend! 

Wij streven ernaar om ieder relatiegeschenk tegen concurrerende prijzen te leveren en steeds weer vernieuwende mogelijkheden te presenteren. Een geschenk moet indruk maken. Daarom is onze opdracht pas geslaagd als het geschenk met waardering is ontvangen!

De specialiteit van Viveledon is maatwerk, daarnaast hebben we een ruime collectie innovatieve, creatieve en luxe relatiegeschenken waaruit u een keuze kunt maken. Voor elke gelegenheid geven wij passend advies, denk bijvoorbeeld aan een jubileum, afscheid of de opening van een nieuw pand.
Ook voor beursgeschenken en kerstpakketten bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u een geschenk nodig voor een speciale feestdag? Nieuwjaar, Pasen, Sinterklaas, Kerst, Dag van de Zorg, Secretaressedag, Dag van de Bouw, Valentijnsdag, Dag van de Leraar… Wij denken graag en natuurlijk vrijblijvend met u mee!

Enkele voorbeelden van geschenken die we voor u kunnen verzorgen zijn: Stropdassen & ShawlsManchetknopen, SieradenLogohorlogesGeschenken van GlasGeschenken van KeramiekGeschenken van EdelstaalGeschenken van LeerGadgetsCustom made USB sticksBeursgeschenkenBouwplaten en KleurplatenLogochocoladePromotionele ArtikelenPromotionele kleding met logoSnoepgoed, Kerstpakketten enzovoort.

Neem contact met ons op en daag ons uit om creatief te zijn! 

Referenties