Sculpturen

Een sculptuur is een echte blikvanger en decoratief in ieder interieur, kantoor of bedrijfspand. Vandaar dat sculpturen bijzonder geschikt zijn om cadeau te doen op een bijzonder moment. Bij een afscheid, een opening, een huwelijk of jubileum staat een sculptuur symbool voor uw sentiment. 

Sculptuur op maat

In samenwerking met kunstenaars maken wij uw sculptuur volledig naar eigen wens. Met verschillende materialen creëren wij een persoonlijk kunstwerk in elke gewenste stijl en vorm.

Bent u geïnteresseerd in een maatwerk kunstgeschenk? Samen met u bekijken wij wat het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. ViveleDon is specialist op het gebied van kunst en geschenken voor het bedrijfsleven.

Bekijk onze voorraad collectiewebwinkel via SculpturenKopen.nl  
In onze online galerie vindt u voor elke smaak en ieder budget een passend kunstwerk!

Meer over sculpturen:

Beelden collectie

Onze collectie bestaat uit meer dan 250 sculpturen, elk met een eigen motivatie. U vindt deze sculpturen in onze webshop SculpturenKopen.nl. Van iedere sculptuur heeft onze gieterij in Limburg een aantal exemplaren op voorraad, zodoende kunnen wij snel aan u leveren. De marmeren sokkel onder het sculptuur kan desgewenst worden voorzien van een tekstplaatje.

Onze sculpturen kunnen worden vervaardigd uit materialen als aluminium, gietijzer, glas, keramiek, hout, kunststof, RVS en brons- of tinlegeringen. Met behulp van onze eigen 3D-printer maken we ook voor de productie van eigentijdse sculpturen gebruik van de allerlaatste technieken. 

Referenties