Schilderijen & wandobjecten

Een wandobject is een prachtig geschenk om uw relatie of werknemer te bedanken of te feliciteren.
Wellicht kan uw bedrijfsruimte ook nog wel een blikvanger gebruiken?

Schilderijen en portretten op maat

Dankzij allerlei nieuwe technieken is het tegenwoordig mogelijk op verschillende soorten ondergrond te printen of te schilderen. Papier en canvas maar ook kunststof, aluminium of hout behoren tot de mogelijkheden.

De afgelopen jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan op dit gebied. Wij zijn trots op onze expertise en het netwerk van creatieve en veelzijdige kunstenaars dat wij om ons heen hebben verzameld. Samen met hen zijn wij in staat om u een uniek en persoonlijk schilderij aan te bieden.

Wij presenteren u hieronder enkele van onze creatieve mogelijkheden voor schilderijen en wandobjecten. Heeft u al iets gezien wat u aanspreekt of wilt u meer weten? Laat ons met u meedenken en u begeleiden naar een mooi kunstwerk. 

Meer over schilderijen en wandobjecten

Ook voor dit creatieve product kunnen wij het hele traject voor u verzorgen. Van ontwerp tot afwerking door een vakkundige lijstenmaker. Door het beheersen van diverse technieken en stijlen kunnen wij een brede collectie voeren waarvan wij de allerbeste kwaliteit garanderen.
Een greep uit ons assortiment hoogwaardige producten: fotobewerkingen (compilatie), schilderijen op maat, Mixed media, logoschilderijen, mozaïekschilderijen, etsen, aquarellen, portretten, zeefdrukken en giclee's (kunstreproducties).
Heeft u specifieke wensen? Leg deze voor aan een van onze creatieve adviseurs.

Referenties