Glaskunst

glaskunst

Glas is een bijzonder geschikt materiaal voor het maken van transparante en tijdloze kunst. Grote maar ook kleine objecten als vazen, schalen en awards die uniek zijn in vorm, kleur en uitvoering.
Door het unieke karakter vormen glasobjecten populaire en originele relatiegeschenken.

Glaskunst op maat

In overleg met de opdrachtgever wordt een ontwerpschets gemaakt, na goedkeuring zal het object geblazen of gesmolten worden.

Tevens bieden wij de collecties aan van diverse glasspecialisten. Dit is een goed alternatief wanneer het op maat laten maken van een object te kostbaar is of niet haalbaar blijkt door een deadline.

Al onze glasgeschenken zijn met een gravure of zandstraling te personaliseren. Onze adviseurs vertellen u daar graag meer over.

Meer over glaskunst

Dankzij onze samenwerking met Van Tetterode Glass Studio in Amsterdam kunnen wij beschikken over elke glaskunsttechniek. Al sinds 1919 hebben zij naam gemaakt door het uitvoeren van monumentale projecten in glas, staal en een combinatie van beide. Vakmanschap in glas staat hierbij centraal. Opdrachtgevers zijn kunstenaars en architecten. Het glasatelier heeft een buitengewoon goed geoutilleerde werkplaats waar vlakglas en heetglas verenigd zijn, uniek voor West-Europa.

Bij ViveleDon bent u aan het juiste adres voor alle soorten glas; mondgeblazen glas, fusion glas, kristalglas gelaserd en kristalglas 3d.  Een glazen geschenk voorzien van uw bedrijfsnaam en/of logo zal door de ontvanger zeker op prijs worden gesteld.

Gebruiksvoorwerpen van glas lenen zich uitstekend als relatiegeschenk. Wij hebben een ruime keuze onder andere: schalen, vazen, (water)kannen, drinkglazen, karaffen, wijnglazen en theeglazen.

Naast glas kunt u ook kiezen voor Kristalglas. Enkele eigenschappen van Kristalglas zijn: helder, licht in gewicht, hardheid en mooi van vorm.

Referenties