Awards

Bij het leveren van een grootse prestatie of het deelnemen aan een bijzonder event mag een tastbare herinnering niet ontbreken. Een award of trofee is geschikt voor allerlei gelegenheden en verkrijgbaar in alle denkbare materialen. Wilt u een logo of afbeelding plaatsen op de award of deze voorzien van een persoonlijke tekst? Informeer vrijblijvend naar de bewerkingsmogelijkheden.

Awards voor het bedrijfsleven.

ViveleDon mag zich dé specialist noemen als het gaat om het ontwerpen van awards in opdracht, wij hebben jarenlange ervaring in maatwerk. Daarnaast kunt u bij ons ook een keuze maken uit de ruime standaardcollectie. Kijk voor meer inspiratie ook eens op awardkopen.nl

Voor elke gelegenheid is een passende award, daar staan wij voor. Onze adviseurs laten u graag wat voorbeelden zien en kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Maak vrijblijvend een afspraak.

Meer informatie over awards

Een award of trofee is vooral bekend als hoofdprijs of beloning bij prestaties op het gebied van sport of andersoortige wedstrijden met een competitie-element, bijvoorbeeld talentenjachten. Maar ook voor het bedrijfsleven zijn awards interessant, denk aan het afsluiten van een intensief opleidingstraject of het bedanken van een medewerker die een bijzondere prestatie heeft geleverd. Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei officiële momenten die vragen om een blijvende herinnering; afscheid, pensionering of jubileum. De ontvanger zal uw gebaar zeker waarderen!

Veel van onze awards worden vervaardigd uit aluminium, gietijzer, glas, keramiek, kunststof, RVS en brons- of tinlegeringen. Maar ook andere materialen behoren tot de mogelijkheden. Met behulp van onze eigen 3D-printer maken we ook voor de productie van awards gebruik van de allerlaatste technieken. Op awardkopen.nl vindt u onze volledige collectie.

Referenties