Art & Design

ViveleDon heeft een vernieuwende kijk op relatiegeschenken; wij geloven in een persoonlijke aanpak. Daarom werken wij nauw samen met kunstenaars en designers om unieke geschenken te maken voor het bedrijfsleven. 

Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we u daar graag meer over. Ook omdat er zoveel mogelijkheden en materialen zijn die wij u kunnen laten zien en ervaren. Aangezien we beschikken over een eigen drukkerij en 3D-printer kunnen we niet alleen creatief maar ook snel produceren.

Kunst op maat voor het bedrijfleven.

U bent van harte welkom voor een presentatie in onze showroom aan de Rosmolenweg in Papendrecht. Wilt u meer uitleg over de mogelijkheden met 3D-printen? Of stelt u het op prijs dat Leon of Marcel bij u langskomt met een koffer vol geschenkeninspiratie?
Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. 

Meer over Art & Design

Al meer dan 10 jaar maakt ViveleDon geschenken voor bijzondere gelegenheden. Een jubileum, opening, afscheid of fusie is van betekenis in de geschiedenis van uw bedrijf. Bij zo’n mijlpaal wilt u liever iets van persoonlijke betekenis geven in plaats van een standaard relatiegeschenk dat u in de brochures kunt vinden.

Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk binnen de wereld van designers, kunstenaars en gespecialiseerde productiebedrijven kunnen wij geschenken en kunstobjecten volledig op maat maken. Naar uw eigen smaak, idee of wens en met uw budget voor ogen. Vaak gaat het om maar een enkel stuk of een kleine oplage, juist daar zijn we sterk in.  

Geen aanvraag is ons te gek, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met passie voor ons vak adviseren en begeleiden wij u naar een verrassend eindresultaat waar u als gever trots op bent. Desgewenst laten wij uw bedrijfsvisie (of andere kenmerken) terugkomen in de objecten en geschenken. Zo sluit uw originele geschenk ook volledig aan bij uw bedrijf!

Een greep uit ons productaanbod:                         De materialen waar wij mee werken:

  • Sculpturen                                                               Brons
  • Awards                                                                    RVS
  • Glaskunst                                                                Zilvertin
  • Schilderijen                                                              Keramiek                                          
  • Wandobjecten                                                          Hout
  • 3D printen                                                                Steen
                                                                                   Glas
                                                                                   Acrylaat/Polyester

Referenties