ViveleDon

Showroom-viveledon

In 2013 namen wij Kleijn Gifts & Goods over, een bedrijf met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van promotionele geschenken. Deze kennis en ervaring gecombineerd met de creativiteit en het netwerk van ViveleDon heeft geleid tot een enorm assortiment met een ongekende variatie.
Dit jaar vieren wij ons 10-jarig jubileum. In deze periode hebben wij onszelf op de kaart gezet als aanbieder van creatieve relatiegeschenken maar vooral als specialist op het gebied van kunstgeschenken voor het bedrijfsleven. Ons netwerk bestaat uit getalenteerde kunstenaars, designers en fotografen waar wij met succes mee samenwerken. Met hen ontwikkelen wij schilderijen, awards, sculpturen, glaskunst, tuinbeelden en andere kunstobjecten.

Deze kunstgeschenken zijn geschikt voor jubilea, openingen, afscheid van medewerkers en als exclusief relatiegeschenk. Door op maat gemaakte ontwerpen toe te passen op gebruiksvoorwerpen ontstaan er bijzondere geschenken, uniek en passend bij de identiteit van het bedrijf.

Naast onze mogelijkheden op het gebied van Art & Design verzorgen wij ook promotionele geschenken en gadgets. We bezoeken ieder jaar verschillende internationale beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Omdat wij beschikken over een eigen 3D-printer en een drukkerij in het pand naast ons kunnen we onze bedrukte artikelen nog sneller leveren.

Voor de Nederlandse en Belgische markt zijn we distributeur  van een aantal producten voor de bloemenwereld onder andere de bloemensnijder, bloemenstripper en kleintje knip. We zijn continu op zoek naar en bezig met het ontwikkelen van meer innovatieve producten.

Neem een kijkje in onze webshops voor awardsmanchetknopen en sculpturen, deze zijn onlangs geheel vernieuwd. Met de webshops bedienen we zowel particulieren als zakelijke klanten.

Wij garanderen u dat wij het perfecte geschenk voor u kunnen vinden en helpen u daar graag bij.

Neem contact met ons op voor advies of een afspraak in onze showroom.

Referenties