Welkom

ViveleDon B.V. heeft de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van kunst en geschenken voor het bedrijfsleven. In samenwerking met kunstenaars, designers en fotografen ontwikkelen wij schilderijen, awards, sculpturen, glaskunst, tuinbeelden en andere kunstobjecten.


Deze geschenken worden ingezet voor jubilea, openingen, afscheid van medewerkers en als exclusief relatiegeschenk. Door op maat gemaakte ontwerpen toe te passen op gebruiksvoorwerpen ontstaan er vaak mooie geschenken met de identiteit van het bedrijf.


Naast onze Art & Design mogelijkheden verzorgen wij ook promotionele geschenken en originele gadgets onder de naam CadeauMakelaar. We zijn een trendwatcher op het gebied van geschenken en proberen door veel bezoek aan buitenlandse beurzen de nieuwste items naar Nederland te halen.

Verhuisbericht


ViveleDon B.V.

Rosmolenweg 9b

3356 LK Papendrecht


078 360 40 00

Team ViveleDon Ondertussen zijn we in Nederland distributeur geworden van een 5-tal producten waarvan er één in de finale heeft gestaan van 'Het beste Idee van Nederland'.

Naast onze customized produkten verkopen wij diverse collecties manchetknopen, sculpturen, awards en gadgets via webshops aan particulieren en bedrijven.

Wij helpen u graag verder met het zoeken naar het perfecte geschenk en wensen u veel plezier met het bekijken van onze website.

Mocht u vragen hebben of advies willen, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.
Sculptuur van Oord Keramiek Duinrell Glas Award KvK Ondernemersprijs Manchetknopen FGH Bank NV Alle kleuren Bloemensnijders